Hoe te spelen?

Tanks Multiplayer

Klik 'Toestaan' om Tanks Multiplayer te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tanks Multiplayer te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Tanks MultiplayerEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Tanks Multiplayer

Omschrijving:

Speel Tanks Multiplayer online tegen je vrienden of tegen onbekende tegenstanders! Probeer om je tegenstander zo goed en zo vaak mogelijk te raken, zodat hij uiteindelijk onderaan het scherm belandt. Er zijn verschillende wapens mogelijk: een standaardraket, een explosieraket, een automatisch bestuurde raket, een clusterbom en een scatterbom. Deze laatste spat uiteen in allemaal kleine bommetjes op het moment dat hij inslaat. Wanneer je tegenstander aan de beurt is om aan te vallen, kun jij wisselen van wapen als je dat wilt. Let goed op de windrichting en -kracht, want deze beïnvloeden je schot! Jouw tank is geel, en die van de vijand is blauw.

Besturing:

Klik op een wapen om het te selecteren. Gebruik de muiscursor om de schietrichting en -kracht te bepalen. Klik om te schieten.

Sluiten