Hoe te spelen?

Tasha

Klik 'Toestaan' om Tasha te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tasha te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

TashaEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Tasha

Omschrijving:

Je vrienden zijn gevangen! Jij en je magische kat moeten ze bevrijden.

Besturing:

Besturing door middel van W,A,D of pijltjestoetsen
Muis = Snoopy bewegen
Klik op de linkermuisknop om een platform te plaatsen als je een icoontje gepakt hebt. Houd de linkermuisknop ingedrukt en druk op pijltje naar boven/naar beneden om te kiezen uit de verschillende platformen.
- = In de tijd teruggaan naar het moment voordat je het laatste platform plaatste (de andere platformen blijven behouden)
Shift = Pauze

Sluiten