Hoe te spelen?

Tessa's laarsjes

Klik 'Toestaan' om Tessa's laarsjes te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tessa's laarsjes te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Tessa's laarsjesEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Tessa's laarsjes

Omschrijving:

Dit is een deel uit de Tessa-serie.
Tessa gaat met haar vriendin Eva winkelen.
Het sneeuwt en daarom zijn ze op zoek naar lekkere warme laarzen. Help ze met het uitzoeken van hippe en warme laarsjes.
Nadat ze lekker hebben geshopt, willen Tessa en Eva nog graag even wat drinken. Ik denk dat ze graag een beker warme chocolademelk willen hebben. Schenk jij ze wat in?

Besturing:

Speel dit laarsjesspel met behulp van de muis.

Sluiten