Hoe te spelen?

Tessa's Vakantiehuis

Klik 'Toestaan' om Tessa's Vakantiehuis te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tessa's Vakantiehuis te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Tessa's VakantiehuisEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Tessa's Vakantiehuis

Omschrijving:

Dit is een deel uit de Tessa Serie. Als Tessa vakantie heeft, gaat ze naar haar vakantiehuis aan het strand. Het is een prachtig huis met een heerlijke tuin en een ruim terras waar je kunt barbecuen in de avond. Bovendien beschikt het ook nog over een jacuzzi, en alsof dat nog niet genoeg is een zwembad op het dak van het huis, vanwaar je ook nog eens uitzicht op zee hebt! Ik zou hier best wel op vakantie willen en jij vast ook wel. In dit huis mag jij alles zo gaan inrichten als jij het mooi vindt. Ook voor Tessa en haar vrienden mag je een mooi plaatsje zoeken.

Besturing:

Speel dit Tessa-spel met de muis.

Sluiten