Hoe te spelen?

Tetris Arcade

Klik 'Toestaan' om Tetris Arcade te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Tetris Arcade te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Tetris ArcadeEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Tetris Arcade

Omschrijving:

Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!

Besturing:

Met de pijltjes opzij kun je het blokje verplaatsen. Met het pijltje omhoog kun je het blokje draaien. Met het pijltje naar beneden kun je het blokje extra snel naar beneden laten gaan. Met de spatiebalk kun je het blokje in 1 keer naar beneden laten gaan.

Sluiten