Hoe te spelen?

Tom & Jerry koelkastgevecht

Klik 'Toestaan' om Tom & Jerry koelkastgevecht te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Tom & Jerry koelkastgevecht te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Tom & Jerry koelkastgevechtEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Tom & Jerry koelkastgevecht

Omschrijving:

Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!

Besturing:

Pijltjestoets links = naar links
Pijltjestoets rechts = naar rechts
Pijltjestoets omlaag = omlaag
Pijltjestoets omhoog = omhoog
Spatiebalk = kaas pakken / laten vallen, of waterballonnen gooien

Sluiten