Hoe te spelen?

Trouwzaal versieren

Klik 'Toestaan' om Trouwzaal versieren te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Trouwzaal versieren te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Trouwzaal versierenEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Trouwzaal versieren

Omschrijving:

Ben jij ook zo dol op trouwerijen? Een bruid in een mooie jurk en een bruidegom in een deftig pak, dat blijft mooi om naar te kijken. Vandaag mag je aan de slag met de inrichting van een complete trouwdag. Je gaat de inrichting regelen van het stadhuis, de receptie en nog veel meer. Zoek meubilair, planten, bloemen en ballonnen uit. Zelfs de gasten en de bediening kun je uitzoeken! Tenslotte kies je een mooie bruid en bruidegom. In dit romantische spel kun je je fantasie wel kwijt, denk je ook niet? Veel plezier.

Besturing:

Speel dit trouwspel met je muis.

Sluiten