Volg ons op...
Hoe te spelen?

Valentine Conquest

Klik 'Toestaan' om "Valentine Conquest" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Valentine Conquest te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Valentine ConquestEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?
Reacties
Laat zien:Samenvatting | Meest recent | Leukst
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit spel. Ben jij de eerste?
350
Schrijf hier je reactie:
:)
Stem hier op het spel:
Niks aanRedelijkLeukErg leukSuper
Kies hier tussen de 1 en 3 woorden die dit spel volgens jou omschrijven:
Let op: you haven't voted on this game!
Plaats mijn reactie

Valentine Conquest

Omschrijving:

Het is Valentijnsdag, en je kunt eindelijk proberen om het hart te veroveren van de jongen of het meisje op wie je verliefd bent. Gooi hartjes naar je toekomstige geliefde, en probeer zijn of haar liefdesbalk leeg te laten lopen. De bonushartjes met een muntje eraan, zijn geld waard. Dit geld kun je hierna weer gebruiken om speciale hartjes te kopen. Je kunt namelijk verschillende speciale hartjes gebruiken om je geliefde nog sneller te veroveren: driedubbele hartjes, die de kans om je tegenstander te raken met drie vermenigvuldigen; cadeautjes, waarmee het zeker is dat je je doelwit raakt; donkerrode hartjes, die twee keer zoveel kracht hebben; hartjes in ijsblokjes, waarmee je je tegenstander drie beurten lang kunt bevriezen. Veel plezier en geniet van Valentijnsdag!

Besturing:

Met de linker en rechter pijltjestoetsen kies je je positie. Je kunt je maar een beperkt aantal keren verplaatsen: dit zie je aan het lichtgroene balkje. Kies hierna de juiste hoek met de pijltjes omhoog en omlaag. Dan bepaal je de schietkracht met behulp van de spatiebalk, en laat je de spatiebalk los om je hartje weg te schieten.

Mijn spelletjes

    Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan Mijn Spelletjes.
    Sluiten