Hoe te spelen?

Vampierskelder

Klik 'Toestaan' om Vampierskelder te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Vampierskelder te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

VampierskelderEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Vampierskelder

Omschrijving:

Help meestertovenaar Harry om te ontsnappen uit de hangende dwangbuis waar hij voor zijn optreden in is opgesloten. Hij wist toen niet, dat een afstammeling van Dracula zelf het op hem gemunt heeft, en bloeddorstige vleermuizen, weerwolven en spinnen op hem af wil sturen!

Besturing:

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om naar links of rechts te bewegen en het pijltje omhoog om te springen, te klimmen of een kamer binnen te komen. Druk op het pijltje omlaag om te bukken, naar beneden te klimmen of om te duiken. Gebruik de spatiebalk om hefbomen op te tillen, deuren te openen, sloten te openen of te slaan.

Sluiten