Hoe te spelen?

Verzamelen en Ontwijken 3

Klik 'Toestaan' om Verzamelen en Ontwijken 3 te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Verzamelen en Ontwijken 3 te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Verzamelen en Ontwijken 3Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Verzamelen en Ontwijken 3

Omschrijving:

Ga over alle blokken heen om zo het vermelde karakter te vormen. Let erop dat je de driehoekjes ontwijkt anders ben je Game Over.

Besturing:

Besturing door middel de pijltjestoetsen en de spatiebalk.

Sluiten