Hoe te spelen?

Vleermuisland

Klik 'Toestaan' om Vleermuisland te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Vleermuisland te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

VleermuislandEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Vleermuisland

Omschrijving:

Jij vliegt in je helikoptertje door een gebied vol vijandige vleermuizen en andere monsters. Probeer je vijanden uit de weg te ruimen met behulp van bommen of kogels, en kijk uit dat je zelf niet door ze wordt geraakt! Probeer om extra levens (hartjes) en extra punten (hangslotjes) te verzamelen.

Besturing:

Gebruik de muis om te bewegen en klik om te schieten. Door op de spatiebalk te drukken, plaats je een bom. Deze bom ontploft wanneer je nog een keer op de spatiebalk drukt. Je kunt ook bommen laten ontploffen door ze vanuit je helikopter opzij te gooien. Maak hiervoor vaart, druk op de spatiebalk om de bom te droppen en druk nog een keer op de spatiebalk wanneer de bom het doelwit heeft bereikt.

Sluiten