Hoe te spelen?

Volleybal Multiplayer

Klik 'Toestaan' om Volleybal Multiplayer te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Volleybal Multiplayer te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Volleybal MultiplayerEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Volleybal Multiplayer

Omschrijving:

Heb je wel eens vaker volleyballende pinguïns gezien? Speel Volleybal multiplayer en je weet hoe dit eruitziet! Pinguïns zijn niet zo handig met hun vleugels, daarom koppen ze de bal over het net. Stuiteren mag natuurlijk niet, maar wel mag de bal via de muur of via het net bij je tegenstander belanden. Probeer om alle ballen van de grond te houden, en ze zo tactisch mogelijk naar je tegenspeler te spelen. Succes!

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om naar links of rechts te bewegen.

Sluiten