Hoe te spelen?

Wereld Oorlog

Klik 'Toestaan' om Wereld Oorlog te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Wereld Oorlog te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Wereld OorlogEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Wereld Oorlog

Omschrijving:

Probeer de wereld over te nemen door het verslaan van je tegenstander. Je kan kiezen tegen hoeveel tegenstanders je wilt vechten. Klik op een stuk land daarna op het stuk land dat je wilt aanvallen. Als je score hoger is heb je dat stuk land veroverd.

Besturing:

Besturing door middel van de muis.

Sluiten