Hoe te spelen?

Winkelstad

Klik 'Toestaan' om Winkelstad te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Winkelstad te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

WinkelstadEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Winkelstad

Omschrijving:

Welkom in je eigen winkelstad! Het doel is om geld te verdienen door een netwerk van winkels te bouwen en te beheren. Probeer de winkels uit te breiden, vergroot je inkomsten en pas goed op de winkels.

Klik op de 'Build'-knop onderaan en kies een winkeltype om dat vervolgens te bouwen.
Klik op een grijs winkelicoon om de bouw af te ronden.
Je kan je gebouwen uitbreiden of verkopen door op de winkel te klikken en vervolgens de daarbij horende icoon aan te klikken.
De winkels kunnen schade oplopen. In dat geval moet je ze repareren wanneer er een rode icoon zichtbaar is. Klik op de 'Repair'-knop om de schade aan je winkel te herstellen.
Brand of beroving zijn dingen die er helaas ook bij horen. Daarom is het belangrijk dat je een brandweerkazerne en politiepost bouwt, zodat brand snel kan worden geblust, en boeven kunnen worden gevangen.
Klanten gaan geen winkels binnen van hetzelfde type en upgradeniveau, maar je kan wel gebouwen van verschillende groottes in dezelfde straat bouwen.
Kruispunten zijn erg belangrijk in dit spel. Hier kan je winkels bouwen waar klanten uit verschillende straten snel een boodschap kunnen doen.

Besturing:

Gebruik de muis om dit spel te spelen.

Sluiten