Hoe te spelen?

Xiao Xiao 3

Klik 'Toestaan' om Xiao Xiao 3 te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Xiao Xiao 3 te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Xiao Xiao 3Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Xiao Xiao 3

Omschrijving:

Je loopt naar een huis toe, waar een bende vijandige vechtersbazen je opwacht. Het is een gevecht op leven of dood, dus zorg dat je wint! Wanneer je bovenop het huis klimt, zul je zien dat de volgende partij vechtersbazen al klaarstaat om een robbertje te vechten...

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Gebruik X om een schop in de rondte te geven, C om in het gezicht van de tegenstander te trappen, D om een snelle aanval uit te voeren en S om een dubbele pak slaag te geven. Als er een vijand naast je staat, kun je V typen om hem neer te halen.

Sluiten