Hoe te spelen?

Zeemysterie

Klik 'Toestaan' om Zeemysterie te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Zeemysterie te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

ZeemysterieEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Zeemysterie

Omschrijving:

Diep in de oceaan liggen schatten verborgen. In oude scheepswrakken en in diepe rotsspleten ga je op zoek naar prachtige voorwerpen. Toverlampen en oude munten, gouden armbanden en edelstenen. Het vissertje uit dit spel gaat de hele wereld af. Vergezel hem op zijn reis en zorg dat je in elk level genoeg schatten verzamelt om naar het volgende level door te gaan!

Besturing:

Gebruik de muis om dit schatzoeken-spel te spelen.

Sluiten