Zoek de Verschillen

Of je nu piepjong bent of stokoud, het spelen van een ‘zoek de verschillen’-spelletje blijft leuk en uitdagend! We hebben voor alle leeftijden leuke ‘zoek de verschillen’-spelletjes. Het ene plaatje is lastiger dan het andere, ook hierin zijn allerlei gradaties. Sommige plaatjes zijn zo mooi getekend, dat ze een ware lust zijn voor het oog. Dat maakt het spelen van zo’n ‘verschillen zoeken’-spelletje natuurlijk nog leuker!

Vaak is het zo dat je punten verdient wanneer je een verschil vindt tussen twee op het oog identieke afbeeldingen, maar dat je ook punten kwijtraakt wanneer je klikt op een verschil dat eigenlijk geen verschil is. Ook is je zoektocht naar verschillen vaak gebonden aan tijd, dus je kunt niet eindeloos blijven zoeken. Dat maakt de uitdaging en spanning natuurlijk alleen nog maar groter!

Heb je oog voor detail, dan is een ‘zoek de verschillen’-spel echt iets voor jou. Want dat je goede ogen moet hebben om de levels van deze ‘zoek de verschillen’-spelletjes te halen, staat als een paal boven water.

Een heel leuk ‘zoek de verschillen’-spel is ‘Kattenhuis’. Dit gaat over een stel kittens dat samen met hun moeder in de kelder van een oud huis leeft. Ook al is er weinig voedsel en is het er nogal koud, ze leven toch gelukkig. Het is de bedoeling dat je alle verschillen in de tekening vindt, om stap voor stap het hele kittenverhaal te kunnen lezen! Een ander spel waarin een verhaal zich langzaam ontknoopt, is Robin Hood Verschillen zoeken. Door alle verschillen te ontdekken in de plaatjes bij dit Robin Hood-verhaal, kom je stap voor stap bij de ontknoping van het verhaal! Je moet hiervoor wel het juiste pad zoeken.

Je ziet het, keuze te over op Speeleiland. Ga maar gauw een kijkje nemen in deze leuke spellencategorie!

« 1 2 3 »
Advertentie
« 1 2 3 »
Sluiten