Jouw stem?Niks aanRedelijkLeukErg leukSuper
Bedankt voor je stem!
Je hebt al op dit spel gestemd.
Gemiddelde8,4
Hoe te spelen?

Het magische kasteel

Het magische kasteelEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?
Reacties
Laat zien:Samenvatting | Meest recent | Leukst
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit spel. Ben jij de eerste?
350
Schrijf hier je reactie:
:)
Stem hier op het spel:
Niks aanRedelijkLeukErg leukSuper
Kies hier tussen de 1 en 3 woorden die dit spel volgens jou omschrijven:
Let op: you haven't voted on this game!
Plaats mijn reactie

Het magische kasteel

Omschrijving:

In dit puzzel- en avonturenspel ga jij samen met Triton op zoek naar het magische voorwerp genaamd Kveendolnitza. Hierin ligt de kennis van de oude meesters verborgen, maar niemand weet waar het is of wat het is. Volg de wegwijzers, klik op het juiste moment op de juiste voorwerpen en ontwijk gevaarlijke monsters! Ga op zoek naar sleutels waarmee Triton deuren kan openen en voer allerlei bijzondere opdrachten uit om stap voor stap dichter bij de Kveendolnitza te komen.

Hieronder een korte walkthrough om je op weg te helpen in de eerste levels:

Klik op het eerste bordje bovenaan de heuvel. Pak de sleutel in de gleuf onder Triton. Gebruik deze sleutel om de rode deur (onder de boom) te openen. Klik nog een keer op de rode deur om naar binnen te gaan.

Wanneer je op de ladder staat (nadat je door de rode deur bent gegaan), klik je op het paarse vogeltje. Dit vliegt omhoog, de boom in. Klik op het tweede bordje, rechts naast de blauwe kat. Klik op de blauwe kat zodat deze van de rode bank af springt. Pak de sleutel die hier tevoorschijn komt en gebruik deze gele sleutel om de gele deur te openen.

Wanneer je de gele deur opendoet, zie je in de garage een bord. Klik in de garage om dichterbij het bord te komen. Klik dan op het bord, zodat het op het lager gelegen plateau valt. Klik nu op de vrucht die ergens rechts naast de boom ligt, zodat deze op het bord terechtkomt. Klik op de oranje deur en er komt een wezentje om de vrucht te pakken... Haal dan heel snel de hendel over in de woning van het wezentje voordat hij de deur weer dichtdoet! Klik om door het luik te gaan dat opengaat aan de rechterzijde van het scherm.

Nadat je door het luik bent gegaan, kom je een groen mannetje tegen dat ergens aan likt. Klik hierop en hij zal het voorwerp waar hij aan likt laten vallen: dit blijkt een wegwijzer te zijn. Klik hierop om naar beneden te springen. Klik daarna op de bal die je links naast het duiveltje ziet. De bal valt en het duiveltje zal hem gaan halen. Maak hier gebruik van om op de wegwijzer te klikken, links onderaan het scherm.

Nadat je langs de boze duivel op bent gelopen, de trap af, kom je terecht op de rand van een steile rots. Klik op Triton om hem één of meerdere keren te laten schreeuwen, zodat het glas van de koepel in stukken valt. Spring de koepel in en klik in het midden van de koepel om het licht aan te doen. Trek aan de hendel die nu zichtbaar wordt.

Nu laten we je zelf verdergaan met je uitdagende zoektocht... veel plezier!

Besturing:

Klik op bruine wegwijzers of op andere voorwerpen.

Mijn spelletjes

    Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan Mijn Spelletjes.
    Sluiten